Please use this identifier to cite or link to this item: https://libr.msu.by/handle/123456789/14417
Title: Соевые продукты питания как один из важнейших факторов снижения заболеваемости и увеличения продолжительности жизни населения
Authors: Барсуков, С. С.
Keywords: питание
соя
моевые продукты
Issue Date: 2005
Publisher: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт імя А. А. Куляшова
Citation: Барсуков, С. С. Соевые продукты питания как один из важнейших факторов снижения заболеваемости и увеличения продолжительности жизни населения / С. С. Барсуков // Веснік Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта імя А. А. Куляшова. – 2005. – № 2–3 (21). – С. 140–145.
Abstract: This article highlights the important role of soy-bean products in prophylaxis and treating the wide spread human diseases, their influence upon life duration being emphasized.
URI: http://libr.msu.by/handle/123456789/14417
Appears in Collections:№ 2–3 (21)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5446n.pdf543,52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.