Please use this identifier to cite or link to this item:
https://libr.msu.by/handle/123456789/14417
Title: | Соевые продукты питания как один из важнейших факторов снижения заболеваемости и увеличения продолжительности жизни населения |
Authors: | Барсуков, С. С. |
Keywords: | питание соя моевые продукты |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт імя А. А. Куляшова |
Citation: | Барсуков, С. С. Соевые продукты питания как один из важнейших факторов снижения заболеваемости и увеличения продолжительности жизни населения / С. С. Барсуков // Веснік Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта імя А. А. Куляшова. – 2005. – № 2–3 (21). – С. 140–145. |
Abstract: | This article highlights the important role of soy-bean products in prophylaxis and treating the wide spread human diseases, their influence upon life duration being emphasized. |
URI: | http://libr.msu.by/handle/123456789/14417 |
Appears in Collections: | № 2–3 (21) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.